Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare har mottagit varan, enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Om du vill ångra köpet och returnerar varan i väsentligt oförändrat skick får du tillbaka köpesumman för varan, fraktkostnader står köparen alltid för.

RETUR

Så här gör du en retur:

1. Kontakta vår kundtjänst via mail info@skaggprodukter.se

2. Förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig.

3. Returnera varan till skaggprodukten.se leveransadress (adressen får du efter att ha tagit kontakt med oss och returen godkännes). När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund alltid för returfrakten.

Returer sker vanligtvis på samma sätt som varan transporteras till er. Undantag kan ske om ni önskar att returnera enbart en del av er beställning. Återbetalning görs så snart som möjligt och senast inom 14 dagar från det att vi mottagit och registrerat din retur på vårt lager.

REKLAMATION

Vi garanterar att de varor som skickas från oss är hela och felfria varor. Skulle någon skada skett under leveransen ber vi dig kontakta oss så står postombud för reklamationskostnad och vi tillhandahåller ny, felfri vara.

Mejla oss vid kontakt & retur sändning på info@skaggprodukter.se