FRAKT
Vi skickar din vara med POSTNORD. Kostnader förenade med frakten anges i samband med köpet i kassan. 

Fri frakt på beställningar över 700 kr!

Varubrev 1:a-klass

Till din postlåda eller dörr

Leveranstid: 2-5 vardagar.
Paketet delas ut i din postlåda.
Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

* Till vissa områden i Sverige tar leveransen 1 extra vardag.

 
Tillfällig information med anledning av det rådande dagsläget:
Trots rådande omständigheterna hoppas vi kunna leverera din beställning som beräknat. Om du har frågor kring din order får du gärna kontakta oss på info@skaggprodukter.se där vi kan ge dig den senaste och uppdaterade leveransinformationen.

Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera din beställning i tid.

Tillfälliga leveransförseningar kan förekomma med anledning av det rådande omständigheterna.  

 

BETALNING
Vi erbjuder olika betalningsalternativ via tredjepart. I samband med betalning framgår villkoren för de olika alternativen tydligt. 

AVBESTÄLLNING
Om du önskar att avbeställa en vara gör du det genom att skicka ett mejl till info@skaggprodukter.se där du anger ditt ordernummer samt att du vill avbeställa ordern innan denna skickas iväg.

 

REKLAMATION
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela oss om felet via mejl till info@skaggprodukter.se Vi kommer då att informera dig om hur du går vidare (reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen).

Varje reklamation behandlas och bedöms manuellt, det kan därför ta 14-30 bankdagar innan du ser din återbetalning på ditt konto. Icke godkända reklamationer returneras till avsändaren.

 

EJ UTHÄMTADE PAKET
Om kund ej hämtar ut sitt paket, så kommer kunden att bli ansvarig för kostnad av frakt , retur och ev lagerkostnad.

Kostnad: 150 :- 
Ej uthämtade paket, är inte klassad som en avbeställning av order.

 

ÅNGERRÄTT OCH RETURER
Om inte en längre ångerrätt angetts för den produkt du köpt gäller ångerrätten i 14 dagar från det att du som köpare har mottagit varan, enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Om du vill ångra köpet och returnerar varan i väsentligt oförändrat skick får du tillbaka köpesumman för varan, fraktkostnader står köparen alltid för.

 

GARANTI
Det är viktigt att du som kund kontrollerar mottagen vara så ingen skada har skett i leveransen. Skulle fallet vara så ber vi dig anmäla det direkt vid mottagande så kan ta med vara tillbaka. Upptäcks skadan senare skall detta anmälas till info@skaggprodukter.se inom max 5 dagar efter mottagen leverans. Detta skall ej ske därför vill vi tillgodose fallet. Gäller det skada/ovanlig förslitning på annan vara ber vi er också att kontakta oss.